Kroppsspråk: Bergen, 23. februar
Fysisk6 timer

Vidar Hansen
Arne Møller
Vidar Hansen & Arne Møller

Vil du vite hvordan du gjør et godt førsteinntrykk? Eller bli bedre til å forstå når noen lyver til deg? Vidar Hansen har bakgrunn fra politiet, der han trente opp evnen til å tyde kroppsspråk og avsløre løgn. Nå deler han kunnskaper du kan dra nytte av både privat og på jobb. Kurset er relevant for alle som jobber med mennesker, særlig når det er viktig å forstå hva andre egentlig mener.

6 500 NOK
Placeholder
Fysisk6 timer

Er kurset for meg?

Vil du bli bedre til å oppfatte når noen lyver? Eller vite hvordan du gjør et godt førsteinntrykk? Da er dette kurset for deg.

Kurset i kroppsspråk kan gjerne også kombineres med et Introkurs.

Kontakt oss på post@speaklab.no for mer informasjon.

Om kursholderne

 • Vidar Hansen

  Vidar Hansen

  Eks-politi Vidar Hansen har lang erfaring med spaning og avhør og ble ekspert på å tyde kroppsspråk. Før han forlot politiet, fikk Vidar og makkeren Politiprisen, blant annet for svært mange pågripelser. Vidar lærer deg å forstå det tause språket: Alt folk sier, uten ord.

 • Arne Møller

  Arne Møller

  Arne Møller er fysioterapeut med spesialutdanning i stemmebruk, tidligere profesjonell fotballspiller og har Norges høyeste trenerutdanning fra Olympiatoppen. Han er en populær instruktør med stor teknisk innsikt. Språk: Norsk og engelsk.

 • Fantastisk Vidar, du gjordre et uslettelig inntrykk på deltakerne på Mediekonferansen i Gøteborg, de prater om deg enda, tusen takk!

  - Trine Vik
  Medieforum
 • Takk for et fantastisk foredrag som engasjerte studentene inkludert meg selv. Imponerende, faglig og underholdende på samme tid!

  - Adreas Gullesen Mossige
  Næringslivsdagene Stavanger