Sili Lill Mannes leder konferanser og debatter på norsk og engelsk

Konferansier og moderator

God møteledelse er en suksessfaktor. Trenger du debattleder, moderator, eller konferansier?
Vi hjelper deg gjerne!
Våre programledere har erfaring fra lokalt til internasjonalt nivå og leder fysiske og digitale møter og konferanser, både på norsk og engelsk.

Våre konferansierer / moderatorer

 • Siri Lill Mannes

  Siri Lill Mannes

  Siri Lill har 20 års erfaring fra tv. Hun begynte som utenriksreporter og dekket en rekke store saker før hun ble anker for TV2 Nyhetenes hovedsendinger. Siri Lill har ledet over 200 konferanser fysisk og digitalt, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Språk: Norsk og engelsk.
 • Arne Møller

  Arne Møller

  Arne Møller er fysioterapeut med spesialutdanning i stemmebruk, tidligere profesjonell fotballspiller og har Norges høyeste trenerutdanning fra Olympiatoppen. Han er en populær instruktør med stor teknisk innsikt. Språk: Norsk og engelsk.
 • Renate Nedregård

  Renate Nedregård

  Renate er journalist og forfatter, med bakgrunn som tv-reporter i TV2 og NRK. Hun var produksjonsleder for dokumentarserien “Krigens pris”, som ble kåret til verdens beste internasjonale dokumentar i 2012. Renate leder konferanser og debatter, og har særlig innsikt i spørsmål om bærekraft og miljø. Språk: Norsk og engelsk.
 • Thomas Henschien

  Thomas Henschien

  Thomas er tidligere nyhetsanker, utenriksreporter og sjef for TV 2 Nyhetskanalen. Nå er han leder i næringslivet og SpeakLabs instruktør i business communication. Han er en erfaren program- og debattleder med stadige internasjonale oppdrag. Thomas holder også kurs og foredrag, med vekt på business communication. Språk: Norsk og engelsk.

Tidligere oppdragsgivere

Tidligere oppdragsgivere inkluderer blant annet OECD, Forsvaret, Equinor, Forskningsrådet, NHO, Luftfartstilsynet, Norges Rederiforbund, Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM), Digitaliseringsdirektoratet, Skagen Fondene, Universitetet i Bergen, Norsk Fotballtrenerforening, Oljedirektoratet og Finans Norge.

 • Sili Lill Mannes leder konferanser og debatter på norsk og engelsk
 • Siri Lill Mannes ledet januar 2021 Luftfartstilsynet sin første digitale sending