SpeakLab leverer digitale kurs

Om oss

SpeakLab tilbyr fysiske og digitale kurs i presentasjon og formidling. Vi formidler også programledere og moderatorer til konferanser og digitale sendinger.

SpeakLab er et kurs- og kompetansesenter for deg som snakker. Vi vet at alle kan bli gode til å formidle og fokuserer på å utvikle dine sterke sider. Kursene våre gjør deg tryggere, tydeligere og mer overbevisende når du snakker. 

Treningsopplegget kombinerer kunnskap fra journalistikk, stemmeforskning, dramaturgi, bevegelseslære og toppidrett. Målet er at du raskt skal kunne lage og holde presentasjoner som treffer publikum.

Instruktørene er selv aktive formidlere. De leder konferanser, møter og debatter fra lokalt til internasjonalt nivå, og bistår gjerne om du trenger hjelp til et arrangement. Vi tilbyr også foredrag og musikalske pep-talks.

SpeakLab startet i 2010, da gründerne Siri Lill Mannes og Arne Møller ønsket å skape et treningssenter i presentasjon. De siste elleve årene har vi levert kurs og programledelse til private og offentlige virksomheter i, og utenfor, Norge. 

  • Arne Møller underviser i presentasjon og digital formidling.
  • Kursene våre gjør deg tryggere, tydeligere og mer overbevisende når du snakker.

Instituttet

Vi holder til på Nygårdshøyden, midt i Bergen sentrum. Her holder vi kurs, produserer video og gjennomfører digitale sendinger.

  • SpeakLab instituttet midt i Bergen sentrum
  • SpeakLab holder kurs, produserer video og gjennomfører digitale sendinger.