1:1 individuell trening
1:1 fysisk

Arne Møller
Siri Lill Mannes
Arne Møller & Siri Lill Mannes

Ønsker du hjelp til en viktig presentasjon, eller vil trene alene med instruktør? Vi kan skreddersy et egnet opplegg som passer din situasjon. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Placeholder
1:1 fysisk

Spørsmål og Svar

 • Bør jeg velge kurs eller individuell trening?

  Om du ønsker hjelp med en viktig presentasjon, har sensitivt innhold, eller en konkret utfordring du vil fokusere på, er individuell trening et godt alternativ.

  Dersom du vil bli en bedre formidler generelt, anbefaler vi å ta et av våre kurs. Du får mer realistisk trening, det er rimeligere og du lærer mye av å se andre deltakere presentere.

  Det er også mulig å kombinere kurs og 1:1 trening. Ta først et kurs, og følg så opp med individuell trening.

Om kursholderne

 • Arne Møller

  Arne Møller

  Arne Møller er fysioterapeut med spesialutdanning i stemmebruk, tidligere profesjonell fotballspiller og har Norges høyeste trenerutdanning fra Olympiatoppen. Han er en populær instruktør med stor teknisk innsikt. Språk: Norsk og engelsk.

 • Siri Lill Mannes

  Siri Lill Mannes

  Siri Lill har 20 års erfaring fra tv. Hun begynte som utenriksreporter og dekket en rekke store saker før hun ble anker for TV2 Nyhetenes hovedsendinger. Siri Lill har ledet over 200 konferanser fysisk og digitalt, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Språk: Norsk og engelsk.